Linkblog

Mono project

2007.07.29. 12:29 | macat | Szólj hozzá!

Nemrég elindult a magyarországi Mono weboldal.  Egyelőre még elég szegényes a kínálata, de mivel közösségépítő szerepe is van, majd a "közösség" segítségével feltöltődik (várhatóan). Reméljük, hogy minél több emberrel sikerül majd ezáltal megismertetni eme remek keretrendszer képességeit, tudását, és előnyeit.

A Mono több éves fejlesztés után egyre jobb, és jobb eszközévé, alapjává válik a szoftverfejlesztéseknek. Hatalmas előnye a .NET-el ellentétben, hogy valóban platformfüggetlen, mégis kompatibilis (nagyjából) azzal. Ezenkívül kifejezetten a UNIX rendszerekhez kifejlesztett könyvtárai vannak, mellyel egyszerűen lehet pl. GTK alkalmazásokat készíteni.

Fő oka az elindításának, hogy eddig nem volt elérhető egy helyen, magyar nyelvű segédanyag a témában. No, most ezt próbáljuk összegyűjteni. Ezenkívül segíteni szeretnénk minden érdeklődőnek az elindulásban.

Minden érdeklődőt, segítőt, szerkesztőt, kritikus, kritikát, beszólást, dícsértet elvisel és vár az oldal.

A honlap elérhető: http://mono-project.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ujoldalak.blog.hu/api/trackback/id/tr25127488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása