Linkblog

Sportbarát

2007.11.30. 13:53 | macat | Szólj hozzá!

Egy nagyon kellemes kis kezdeményezésről szeretnék szót ejteni. Sportolsz? Csapatban sportolsz? Akkor nektek találták ki a sportbarátok.hu-t. Az oldal pontosan azokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint amire szüksége van egy amatőr, vagy félprofi sportcsapatnak. Levelezés a csapattagokkal, események kezelése, stb.. Az alapnak számító fórum, üzenőfel sem hiányzik. Tehát a szolgáltatásokban nincs hiány. Az oldal készítői jól hangolták a közösségi szolgáltatásokat a spotolók igényeihez. Egyetlen problémának a felületet tartom. Annyira szürke, és egyhangú... Talán majd színesedik, ha teli lesz eseményekkel és sportoló felhasználókkal. Szóval hajrá foci / kézilabda / kosárlabda / rögbi... csapatok. Regisztráljatok!

Címkék: sport közösségi újoldal

Bontogatja a szárnyait a Klippek

2007.08.28. 16:34 | macat | Szólj hozzá!

Augusztus 20a óta működik élesben egy új próbálkozásunk, a Klippek. A videómegosztókon felgyülemlett klippekből szeretnénk válogatni. Minden dalhoz megkeressük a dalszövegét, és később az előadókról is rövidebb-hosszabb beszámolók fognak felkerülni. Egyelőre több ötlet is megvalósításra vár.
Azt hiszem hiánypótló lehet a szolgáltatás, mert magyar nyelven nem találtam ehhez hasonló oldalt. Meglátjuk.

Ahogy írtam, jelenleg az oldal tartalmát, kinézetét csiszoljuk. Reményeink szerint mindenki megelégedésére válik majd....

Tehát mindenki keressen, nézelődjön és persze élvezze a kedvenc klippjét.

KLIPPEK ITT

· 2 trackback

Címkék: video mashup klipp klippek új oldal video megosztás

Frissült a hifiközpont rendszere

2007.07.29. 12:40 | macat | Szólj hozzá!

2007. májusában frissült a Hifiközpont webáruház rendszere. Ez kisebb nagyobb változásokkal járt. A látogatók talán az egyszerűbb, és gyorsabb böngészést vehetik észre.

Eddig a rendszer egy osCommerce alapú webáruház volt, amit sajnos elhanyagoltak a fejlesztői. Ezért szükségszerűvé vált a rendszer frissítése. A kiszemelt motor a Joomla lett, melyet sikeresen használnak már mások is webáruházak készítésére. Tényleg át tudta venni a régi motor szerepét, és húzza az igát tovább.

Az oldalon autóhifivel foglalkozó blog, galéria és fórum is található.

Az lap a http://hifikozpont.hu címen érhető el.

Mono project

2007.07.29. 12:29 | macat | Szólj hozzá!

Nemrég elindult a magyarországi Mono weboldal.  Egyelőre még elég szegényes a kínálata, de mivel közösségépítő szerepe is van, majd a "közösség" segítségével feltöltődik (várhatóan). Reméljük, hogy minél több emberrel sikerül majd ezáltal megismertetni eme remek keretrendszer képességeit, tudását, és előnyeit.

A Mono több éves fejlesztés után egyre jobb, és jobb eszközévé, alapjává válik a szoftverfejlesztéseknek. Hatalmas előnye a .NET-el ellentétben, hogy valóban platformfüggetlen, mégis kompatibilis (nagyjából) azzal. Ezenkívül kifejezetten a UNIX rendszerekhez kifejlesztett könyvtárai vannak, mellyel egyszerűen lehet pl. GTK alkalmazásokat készíteni.

Fő oka az elindításának, hogy eddig nem volt elérhető egy helyen, magyar nyelvű segédanyag a témában. No, most ezt próbáljuk összegyűjteni. Ezenkívül segíteni szeretnénk minden érdeklődőnek az elindulásban.

Minden érdeklődőt, segítőt, szerkesztőt, kritikus, kritikát, beszólást, dícsértet elvisel és vár az oldal.

A honlap elérhető: http://mono-project.hu

Elindult a Csivit

2007.07.29. 12:11 | macat | Szólj hozzá!

Alig 1 hete indult útjára ez az újszerű kezdeményezés.

Minden bele van gyúrva ami mostanában divatos a weben. Közösségi, blogos, képes...papadam
Szóval  az  oldal talán valami twitter klónnak tűnik elsőre, de ahogy megvizsgálja az ember, többet találunk itt. Az emberek rövidebb, kisebb blogbejegyzésre hasonlító tartalmakat írhatnak. Ehhez képeket tölthetnek fel, utána pedig hozzászólhatnak.

Ami érdekessé teheti az oldalt, és kiemelheti a többi hasonszőrű oldal közül, hogy kifejezetten Békés megyeieknek szól.

Szóval, ha van valami kötődésed Békés megyéhez, akkor Csivitelj!!

http://csivit.bekestar.hu

Címkék: blog regionális